Článek z Červené Řečice je tady ....

22.06.2011 15:16

Tak začínáme…

 

Nová sezona nám začala, jako skoro tradičně - deštivě, v Červené Řečici 18. června 2011. Od příštího roku se asi stanou povinnou výbavou na tuto soutěž deštníky a pláštěnky J. Sjelo se celkem 21 týmů a i přes nepřízeň počasí, do Řečice zavítala dvě neligová družstva z Popelištné a Petrovic.  Lonští vítězové ligy v obou kategoriích předvedli, že si své trofeje opravdu zaslouží a jen tak snadno je nikomu nedají. Začal v pořadí již 3. dlouhý maraton a boj o co nejlepší umístění v tabulce PHL.

Jako první se na start připravil tým mužů „A“ z Červené Řečice, který nasadil laťku tak vysoko, že ji ostatní družstva nedokázala překonat. S časem 18,94 s skončil první. Pohár za 2. místo si za čas 19,81 s odvezlo družstvo Jiřice „B“ a 3. místo vybojoval tým Přáslavic s časem 19,93 s.

U žen byla celkem velká šance, umístit se na pohárovém místě. K domácím holkám z Červené Řečice se přidaly už jen Bácovice, Rynárec a Jiřice. Doufáme, že na další soutěž dorazí i družstvo žen z Hněvkovic. Bylo vidět, že“ Bácandy“ nejezdí na soutěže pro nic jiného, než pro 1. místa. S časem 24,49 s si ani nic jiného nezaslouží. Na 2. místo zaútočily ženy z Jiřic, které útok zaběhly za pouhých 25,81 s. Holkám z Řečice patří z 1. kola PHL 2011 3. místo za čas 27,88 s.Ostatní výsledky z Červené Řečice jsou Zde

Uvidíme, zda úvodním pořadím zamíchá soutěž v Senožatech, která se koná tuto sobotu 25. června.  

Další výsledky a podrobnosti jsou k dispozici na těchto stránkách.

 

Článek napsala Hanča z SDH Červená Řečice